Mini Jump Hindernissen op de GoSocial Sinterklaasshow!

Op zondag 17 november is het tijd voor een bijzonder evenement: de GoSocial Sinterklaasshow in Green Valley Estate Deurne! Dit magische evenement voor het hele gezin zit vol met spannende verrassingen, spectaculaire shows en natuurlijk… Mini Jump Hindernissen

 

Een Dag vol Plezier met Mini Jump Hindernissen en Sinterklaas

De GoSocial Sinterklaasshow is dé plek om Sinterklaas, zijn trouwe paard Ozosnel en een heleboel Pietjes te ontmoeten. Bovendien zijn er geweldige optredens van bekende GoSocial accounts zoals Kristy Snepvangers, Wesley Mulder, Arjen de Jong en nog vele anderen. Dit evenement belooft een feestelijke middag te worden vol zang, dans en paardenshows die je niet wilt missen!

En Mini Jump is er natuurlijk ook bij! We nemen onze kleurrijke, duurzame hindernissen mee én onze mascotte Joy het Stokpaardje. Iedereen, jong en oud, krijgt de kans om een sprongetje te wagen met Joy over onze lichtgewicht hindernissen. Of je nu een pony, stokpaardje of zelfs een hond hebt, Mini Jump Hindernissen zijn geschikt voor elk avontuur! 

 

Ontmoet Mini Jump Hindernissen en Bestel Direct

Naast al het springplezier op onze hindernissen, kun je bij onze stand al onze kleurrijke balken bewonderen en direct een bestellijst invullen. Zo kun je jouw favoriete hindernissen meteen bestellen en er thuis van genieten! 

Mini Jump Hindernissen zijn speciaal ontworpen voor pony’s, stokpaardjes en zelfs honden. Ze zijn lichtgewicht, makkelijk te verplaatsen en kunnen in alle weersomstandigheden buiten blijven staan. Onze hindernissen zijn niet alleen leuk en kleurrijk, maar ook veilig voor kinderen en ideaal voor buitenspeelplezier. 

 

Praktische Informatie

📅 Datum: Zondag 17 november
🕑 Tijd: 14.00 – 18.00
📍 Locatie: Green Valley Estate Deurne, Bruggenseweg 11A, 5752 SC Deurne

 

Bestel je tickets via: www.gosocialmedia.nl

Er zijn reguliere tickets beschikbaar, maar ook speciale VIP-kaartjes. Met een VIP-ticket krijg je toegang tot een exclusieve Meet & Greet met de cast en paarden na afloop van de show, en mag je genieten van eten en drinken bij Green Valley Estate.

 

Een Sinterklaasfeest voor het Hele Gezin

De GoSocial Sinterklaasshow belooft een dag vol entertainment en verrassingen voor het hele gezin. Van het zien van Sinterklaas en Ozosnel tot het ontmoeten van bekende GoSocial influencers, dit evenement zit boordevol plezier! En vergeet natuurlijk niet om langs te komen bij de stand van Mini Jump Hindernissen voor een unieke springervaring.

Of je nu op zoek bent naar lichte hindernissen voor pony’s, een stokpaardjesparcours voor je kinderen, of een nieuwe uitdaging voor je hond, bij Mini Jump vind je alles wat je nodig hebt voor een avontuurlijk hindernisparcours! Kom langs en ontdek zelf waarom onze hindernissen zo populair zijn. 

 

Koop Nu Je Tickets en Kom Langs!

Zorg dat je er bij bent op zondag 17 november! Bestel je tickets via www.gosocialmedia.nl en kom samen met het hele gezin genieten van een magische Sinterklaasshow vol activiteiten en verrassingen. Zien we je daar? 

 

 Mini Jump Hindernissen, GoSocial Sinterklaasshow, Sinterklaas Ozosnel, pony hindernissen, stokpaardjes hindernissen, kindvriendelijke hindernissen, buitenspeelgoed, Deurne Sinterklaas evenement, lichtgewicht hindernissen, speelgoed voor pony’s, paardenshows Green Valley Estate

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.